Tiimimme

 

Katja Järvenpää

Katja on nuorten hevosten kouluttamisen kokenut ammattilainen. Katja on työskennellyt 3,5 vuotta Saksassa McLean Reitsportilla, joka on Euroopan arvostetuimpia nuorten hevosten kouluttamiseen ja ratsuttamiseen keskittyneistä talleista https://www.mcleanreitsport.com. 

Nuorten hevosten kouluttamisen lisäksi Katja kilpailee kouluratsastuksessa Prix. St. Gerg -tasolla.

 

Antti Linna

Antti on maajoukkuevalmennettava ja GP -esteratsastaja, joka on kouluttanut useita hevosia aina GP -tasolle asti.  Antilla on ”fiilistä” myös hieman ”erikoisemmille” ja haastavammille hevosille.

 

Melina Sandelin 

Melinalla on valtava kokemus ja osaaminen sisäänratsastuksesta aina poneista työhevosiin. Lisäksi Melinalla on poikkeuksellinen kyky pysyä villimmänkin hevosen kyydissä!

 

Jenni Linna

Jenni on kouluratsastuksen maajoukkuevalmennettava, ja on kouluttanut useita nuoria hevosia, mm. Talli Linnassa syntyneen, vuoden 2019 parhaaksi 7 -vuotiaaksi kouluhevoseksi palkitun Catfight L:n! Lisäksi Jenni on hevosiin erikoistunut eläinlääkäri, ja hänen kattavat palvelunsa ovat saatavilla Talli Linna:ssa nopeasti ja joustavasti.

 

 

Tarvitseeko hevosesi ammattimaista 

käsittelykoulutusta, 

sisäänratsastusta tai ratsutusta?

 

Käsittelykoulutus 

Käsittelykoulutus tapahtuu ns. ”desensitization” metodilla (kts. video). Näissä harjoitteissa hevonen totutetaan erilaisiin ulkoisiin ärsykkeisiin (liike ja paine), jolloin sen satulaan laitto eli sisäänratsastus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

 

Maastakäsittely ja juoksutus 

Hevonen opetetaan mm. kulkemaan riimussa ja toimimaan juoksutettaessa.

 

Satulaan laitto eli sisäänratsastus

Hevonen totutetaan satulaan sekä ratsastajaan ja hevonen on ratsastettavissa kaikissa askellajeissa. 

 

Ratsutus 

Koulutamme ja kilpailutamme koulu- ja estehevosia kaikilla tasoilla.

Opetamme hevosesi seuraavalle tasolle, vahvistamme sen itseluottamusta esteillä tai läpiratsastamme sen sinulle mielekkäämmäksi harrastuskaveriksi.

 

Yhdistetty ratsutus ja ratsastusvalmennus 

Ratsastamme hevosesi 3-4 kertaa viikossa ja sinä, joko yksin tai valmennuksessamme 2-3 kertaa viikossa. Tämä on tehokkain tapa päästä eteenpäin ja voittaa ongelmia hevosesi kanssa.

 

Kuukausihinta 960 euroa (sis. alv)