Tallipaikat

 

Talli Linna on Salon Perttelissä sijaitseva nykyaikaiset vaatimukset täyttävä ratsastuskeskus, joka tarjoaa korkealuokkaiset harrastus- ja valmentautumismahdollisuudet ympäri vuoden.
 

Tallissa on 26 valoisaa ja ilmavaa karsinaa, sekä kolme hoito-/pesupaikkaa. Lämpöeristetty maneesi sekä lämpimässä tilassa oleva kävelytyskone sijaitsevat kaikki samassa tallikokonaisuudessa, ja ovat asiakkaidemme käytettävissä rajoituksetta. Tiloissa ei toimi ratsastuskoulua, eikä tiloja myöskään vuokrata ulkopuolisille.

 

Tallin välittömässä yhteydessä sijaitsevat 80 x 30 m kokoinen ulkoratsastuskenttä, sekä 170 x 70 m kokoinen nurmikenttä. Sekä maneesin että ulkoratsastuskentän ratsastuspohja on ensiluokkainen ja huolletaan päivittäin. Myös maastoratsastusmahdollisuudet ovat hyvät, ja mahdollisuus ratsastaa sänki- ja heinäpelloilla tarjoaa erinomaista vaihtelua niin ratsastajalle kuin ratsullekin!

Tilalla on runsaasti erinomaisia laitumia, jotka mahdollistavat hevosten tarhaamisen ja laiduntamisen tarpeen mukaan yksin tai ryhmässä.

 

Kuukausihinta 690 euroa (sis. alv)