Karsinat (3,5 x 3,5 m) ovat paitsi tilavia, myös valoisia ja ilmavia. Katto on korkealla ja tallissa on paljon ilmatilaa. Tehokas tietokoneohjattu ilmastointi sekä riittävä kuutiotilavuus takaavat, että talli-ilma on kaikissa olosuhteissa raikas ja kuiva.Kullakin hevosella on karsinastaan suora kulkuyhteys omaan jaloittelutarhaansa. Jaloittelutarhojen pohjat on kivetty, joten hevoset eivät altistu kuralle eivätkä pääse syömään hiekkaa. Kokemus on osoittanut hevosten "rakastavan" jaloittelutarhakarsinoita. Jaloittelutarhat luovat puitteet turvalliseen, hevosten lajityypilliseen laumanomaiseen ulkoilemiseen sekä fyysiseen ja sosiaalisen kontaktiin. Kokemus on osoittanut että jaloittelutarhakarsina vaikuttavat hevosten hyvinvointiin erittäin positiivisesti.

Tallilla on lisäksi hiekkatarhoja, joten tarpeen vaatiessa myös hiekkatarha -tarhaus on mahdollista.Vesistöön rajoittuvat isot ruohotarhat (12 kpl) sijaitsevat jaloittelutarhojen välittömässä läheisyydessä. Ruohotarhoissa hevosia on mahdollisuus tarhata / laiduntaa turvallisesti yksin. Myös ryhmälaidunnus on mahdollista, ja tilalla on myös erittäin laajoja useiden hehtaarien laitumia.Tallissa on kolme kumipinnoitteista hoito- / pesupaikkaa sekä hevos-solarium. Myös kävelykone löytyy sisätiloista.Tallin ilmapiiri on rauhallinen (ei ratsastuskoulua). Tallityöt tehdään ammattitaidolla ja säännöllisellä aikataululla. Siisteyteen panostamme erityisesti, ja esimerkiksi myös jaloittelutarhat siivotaan päivittäin.

Varustehuoneessa on jokaiselle hevosta kohti yksi tilava varustekaappi. Kuivaus- ja pesutilat on varustettu teollisuuspesukoneella ja asianmukaisilla kuivatustelineillä.Oleskelu- / katsomotila sijaitsee toisessa kerroksesta, ja sieltä aukeaa esteetön näkymä sekä maneesiin että myös talliin. Oleskelutilassa on täysi keittiövarustus ja Tv. Oleskelutilojen yhteydessä on myös pukeutumis- ja peseytymistilat.